Els romans a la península Ibèrica

Bon dia nois i noies, espero que estigueu tots i totes super bé i preparats per encarar aquest final de curs tan atípic però que a poc a poc superarem tots junts i com un equip. Com sabeu a partir de la setmana que ve començarem a fer les coses una mica diferents de com fins ara de totes maneres al llarg d'aquesta i fins dilluns vinent continuarem funcionant de la mateixa manera és a dir com abans de les vacances de Setmana Santa. Dit això comencem! 

L'activitat que us deixo a continuació té a veure amb el tema següent que ens tocaria fer a les aules i que tracta sobre la situació de la península Ibèrica a l'antiguitat, com ja sabem i van viure diferents pobles que cal conèixer i estudiar. 

L'activitat consisteix en: a continuació ús deixaré una sèrie de monuments i edificis que van construir els romans a la península Ibèrica, molts d'aquests edificis i monuments ja els hem estudiat a classe en el tema de Roma, de totes maneres aquest cop haureu de visitar aquests monuments i buscar informació sobre ells, a més haureu de saber situar en un mapa a on hauríem d'anar actualment (a quina ciutat o poble) per poder visitar aquests edificis en persona. Quan tinguem l'oportunitat de connectar-nos comentarem alguns dels trets principals d'aquests i els compararem amb aquells que vàrem veure a la ciutat de Roma! 


Aqüeductes:

1. Segobriga
2. Tàrraco

Teatre:

1.Augusta Emerita


Amfiteatre:

1. Tàrraco


Arcs

1.Tàrraco